Hvilke vinglas skal jeg vælge?

Er du glad for vin? Nyder du kvalitet og god stil? Så har du sikkert overvejet, hvilke vinglas du helst skal vælge. Jeg vil i denne artikel behandle, hvilke glas der er de bedste vinglas, og hvor disse kan købes.

Riedel og Zalto

Når valget skal falde på, hvilke vinglas du skal ønske dig, så kan man ikke komme uden om Riedel glas og Zalto glas. Jeg vil gerne forklare, hvorfor netop disse glas kan skabe den bedste vinoplevelse. Vinoplevelser handler både om valg af vin og så afgjort også om, hvilke vinglas du benytter. Både Riedel vinglas og Zalto vinglas er mundblæste og håndlavede, og de kan være “værktøjet” til den bedste vinoplevelse. Riedel tilbyder forskellige kollektioner: Riedel Vinum, Riedel Superleggero, Riedel Fatto A Mano og Riedel karafler. De er alle super lækre og netop tilpassede den enkelte drue. Zalto har derimod kun én kollektion, der hedder Zalto Denk’art. Den er til gengæld yderst elegant og eksklusiv. Af de mest populære glas kan nævnes Zalto Bourgogne, Zalto universal, Zalto Bordeaux og Zalto champagneglas.

Savner du inspiration til julegaveideer, julegave ideer til ham eller bare på udkig efter, hvad skal man ønske sig til jul, ja så er begge disse glas et meget populært og godt valg.

Ligeledes så går begge vinglas-typer særdeles godt som bryllupsgaver. Jeg selv købte glas til Black Friday – som et Black Friday tilbud. Jeg kan klart anbefale begge glastyper, hvis du er en vinkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *